چه به دنبال کفشهای ورزشی باشید و چه کفشهای معمولی و روزمره، پوشیدن کفشهای مناسبی که پاهایتان در آن احساس راحتی کند بسیار مهم است. کفشهایی که مناسب پا نباشند، میتوانند باعث ایجاد ناراحتی، درد یا تاول در پای شما شوند؛ بنابراین، از کجا بفهمیم کفش اندازهمان است؟ پیدا کردن سایز صحیح کفش با اندازهگیری دقیق پاها شروع میشود. برای دانستن نحوه اندازهگیری سایز پای خود و چگونگی پیدا کردن کفشی که اندازه پایتان باشد، با این مطلب از سایت خرید کفش زنانه فازلوگ همراه ما باشید.
نحوه اندازهگیری سایز پا
برای اینکه دقیقترین سایز پایتان را بدانید، بهتر است پاها را در پایان روز اندازهگیری کنید. پاها در طول روز متورم میشوند؛ بنابراین اندازه آن در عصر کمی بزرگتر از صبح است.
قبل از اندازهگیری، همان جفت جورابی را که قصد دارید با کفش بپوشید، پایتان کنید.
یک تکه کاغذ را به یک کف سخت بچسبانید و مطمئن شوید که کاغذ لیز نمیخورد.
با یک پا روی کاغذ بایستید و زانوهای خود را کمی خم کنید. همچنین میتوانید روی صندلی بنشینید، اما مطمئن شوید که پاهایتان محکم روی زمین قرار دارند.
با یک خودکار یا مداد، طرح کلی پای خود را روی کاغذ بکشید. در صورت امکان از شخص دیگری بخواهید که در این مرحله به شما کمک کند. به این ترتیب، میتوانید پاهای خود را ثابت نگه دارید و دقیقترین اندازهگیری را ثبت کنید.
این کار را با پای دیگر تکرار کنید. طبیعی است که هر یک از پاهای یک فرد دو اندازه متفاوت باشد.
برای پاسخ به سوال از کجا بفهمیم کفش اندازهمان است، باید نوک انگشت شست پا و بیرونیترین قسمت پاشنه پا را علامت بزنید و از خط کش یا متر، فاصله بین دو نقطه را اندازه بگیرید. این اندازهگیری طول پاهای شما را نشان میدهد.
اگر پاهای شما دو اندازه متفاوت دارند، هنگام مقایسه اندازههای خود با نمودار اندازه، از اندازههای پای بزرگتر استفاده کنید.
چگونه سایز کفش خود را پیدا کنیم
اکنون که اندازه پای خود را گرفتید، اندازهها را با نمودار سایز مقایسه کنید تا بهترین سایز کفش را برای خود بیابید. در حالی که برندهای مختلف کفش ممکن است از مقیاسهای اندازه مشابه استفاده کنند، بهتر است قبل از خرید یک جفت کفش جدید، نمودار اندازه آن برند را بررسی کنید؛ زیرا رویکرد دقیق هر برند به اندازه و تناسب ممکن است متفاوت باشد.
۴ نشانه که نشان میدهد کفشهای اشتباه میپوشید
در پاسخ به سوال از کجا بفهمیم کفش اندازهمان است، باید بگوییم وقتی یک کفش به درستی جا شود، باید بتوانید حرکت مورد نظر خود را-اعم از پیادهروی، دویدن یا ورزش-با راحتی و اطمینان در پاهایتان انجام دهید. با این اوصاف، تعداد انگشت شماری نشانه وجود دارد که نشان میدهد کفشهای اشتباه میپوشید، ازجمله:
قسمت پنجه خیلی تنگ است. اگر یک کفش خیلی کوچک باشد، ممکن است در لبه انگشت شست پا یا انگشت کوچک، احساس نیشگون گرفتن یا سوزش کنید.
پاشنه یا مچ پاهای شما تحریک میشود. به عنوان مثال، اگر طوق کفش بیش از حد بالا باشد، ممکن است قرمزی یا تاول روی استخوان مچ پا خود احساس کنید که نشاندهنده بزرگ بودن آن است.
قوس کفش در جای نامناسبی قرار دارد. اگر کفش خیلی بزرگ باشد، ممکن است قوس آن خیلی نزدیک به پاشنه شما بیاید. در یک کفش خیلی کوچک، ممکن است خیلی نزدیک به پنجه پای شما باشد.
هنگام راه رفتن پاشنه پای شما به بیرون میلغزد. در کفشی که خیلی بزرگ است، حتی زمانی که بند آن محکم بسته شده باشد، ممکن است این اتفاق بیفتد.
۳ نکته برای کمک به کودکان در یافتن سایز کفش مناسب
در کودکان برای پاسخ به سوال از کجا بفهمیم کفش اندازهمان است، ممکن است نیاز به انجام برخی از رفتارهای پلیسی باشد؛ چون کودکان همیشه نمیتوانند نکات ظریف مرتبط با تناسب را بیان کنند.
نکات زیر را برای اطمینان از اندازه مناسب کفش کودک امتحان کنید:
از کودک بخواهید در کفش بایستد، سپس نوک پنجه او را نسبت به نوک کفش احساس کنید. باید فضای کافی برای قرار دادن نوک انگشت کودک در کفش وجود داشته باشد. اگر فضای کافی وجود نداشته باشد، احتمالا کفش خیلی کوچک است.
نحوه دویدن یا راه رفتن کودک با کفشهایش را ببینید. کودکان نسبت به بزرگسالان تمایل به الگوهای راه رفتن کمتری دارند. با این حال، اگر به نظر میرسد آنها به شیوهای متفاوت حرکت میکنند، ممکن است در کفشهای خود احساس ناراحتی کنند.
در کودکان نوپا، اگر با پوشیدن کفشهایشان احساس بیقراری میکنند یا تلاش میکنند آنها را دربیاورند، احتمالا سایز کفش اندازهشان نیست.
۴ فاکتور که میتواند بر اندازه کفش تاثیر بگذارد
استفاده از ابزارهای اندازهگیری در این راهنما یک راه عالی برای پاسخ به سوال از کجا بفهمیم کفش اندازهمان است، میباشد؛ اما مهم است توجه داشته باشید که کفشهای مختلف طرحها و اهداف متفاوتی دارند؛ بنابراین دو مدل کفش مختلف (برای مثال کفش ورزشی و کفش مجلسی) حتی اگر اندازههای یکسانی داشته باشند، احساس متفاوتی روی پاهای شما ایجاد میکنند.
عوامل متعددی وجود دارد که میتواند بر احساس کفش روی پاهای شما تاثیر بگذارد:
ساختار کلی کفش. کفشهای مختلف در اشکال و دوختهای مختلفی تولید میشوند. به عنوان مثال، در حالی که کفشهای فوتبال نایک به گونهای طراحی شدهاند که متناسب با اندازه باشند، احتمالا احساس متفاوتی نسبت به کفشهای Air Force 1 که برای استفاده روزانه هستند، روی پا دارند.
متریال. برخی از پارچههای کفش، کشش و نرمی بیشتری نسبت به بقیه دارند. به عنوان مثال، ممکن است چرم نرمتر و انعطافپذیرتر از مواد مصنوعی باشد.
نحوه بسته شدن. یک کفش بنددار میتواند به شما این امکان را بدهد که برای احساس شخصیتر، تناسب آن را گشاد یا سفت کنید، در حالی که یک کفش جلو بسته قابلیت تنظیم کمتری دارد.
هدف کفش. برای عملکرد ورزشی، ممکن است یک بازیکن فوتبال یا بیسبال کفشهای محکمتری را بخواهد. در همین حال، ممکن است برای یک کفش روزمره به دنبال گزینهای جادارتر، با فضای تکان دادن بیشتر در قسمت پنجه باشد.
سخن پایانی
جدا از اندازهگیری، تناسب کفش ذهنی است. طبیعی است که ترجیحات از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. بسته به اینکه دوست دارید کفش چه حسی داشته باشد، ممکن است جادار بودن یا تنگی بیشتر را در کفش خود ترجیح دهید. بهترین راهکار این است که از اندازهگیریهای پای خود به عنوان راهنما استفاده کنید، اما حتما چندین جفت کفش را امتحان کرده تا راحتترین حالت را روی پاهایتان پیدا کنید. به نظر شما از کجا بفهمیم کفش اندازهمان است؟ دیدگاههایتان را با ما به اشتراک بگذارید.